Referenties

"Ik heb Leanne als copywriter gevraagd voor onze nieuwe website en ben enorm tevreden over onze samenwerking. Ik ben verbaasd over hoe zij de wirwar van mijn enthousiaste verhalen om wist te zetten naar korte, scherpe, doeltreffende teksten die precies passen bij wie wij zijn. Haar schrijftalent combineert ze met een zeer goed inlevingsvermogen in zowel mij als mijn (potentiële) klanten."

- Marlieke Dekker-Putmans, Putmans Next Level

"Ik kreeg de gegevens van Leanne van iemand die in het verleden succesvol met haar heeft samengewerkt. Door de telefoon voelde ik gelijk een hele fijne klik met Leanne. Tijdens ons kennismakingsgesprek werd dit alleen maar bevestigd en heb ik direct mijn kennismakingsafspraken met andere tekstschrijvers afgezegd. Ik had het vertrouwen dat Leanne goede teksten zou leveren, omdat ik me direct begrepen voelde, en ze mijn enthousiasme deelde. Leanne luistert goed, leeft zich goed in en stelt verdiepende vragen die je aan het denken zetten. Ik kreeg echt het gevoel dat zij niet alleen inhoudelijk mijn wirwar van informatie kort en bondig kon formuleren, maar ook het karakter van mijn boodschap begreep. Daarnaast straalt Leanne een fijn enthousiasme uit. Ik ben heel erg blij met het resultaat dat Leanne heeft geleverd. Bij het lezen van de eerste teksten werd ik echt stil en zelfs wat emotioneel. Hoe kan iemand zó direct tot de essentie komen, zowel qua inhoud als qua mijn eigen persoonlijkheid?! De teksten die ze heeft opgesteld zijn kort, bondig en daarbij heeft Leanne ook nog eens mijn karakter heel goed in het verhaal weten te verwerken. Het zijn ‘mijn’ woorden, maar dan ‘straight to the point’. Kortom; ik vond de samenwerking met Leanne heel prettig. Ze vertaalt je boodschap op fantastische wijze naar een tekst die écht bij je past. Ze is praktisch en duidelijk in aanpak; daar houd ik van!"

- Heidi van Kampen, Meant4Life

"Met grote regelmaat vragen wij Leanne om een tekst voor ons te schrijven. Ze kent ons. Ze weet meteen de juiste toon te raken. Schrijft luchtig en goed leesbaar. Ze is toegankelijk en gezellig. Kortom prettig om mee samen te werken en effectief in resultaat. Wij kunnen haar van harte aanbevelen! "

- Hans & Hanny Claessens, Drukkerij Claessens

"Bij het opstellen van de folder voor ons bedrijf AROM heeft Leanne de teksten verzorgd. Daarbij heeft zij een deel van het complexe omgevingsrecht in heldere en klantgerichte taal omschreven. Door zich goed in ons bedrijf en de te leveren juridische dienstverlening en de klanten te verdiepen, heeft zij daarbij een goede vertaalslag gemaakt. Klanten weten ons daardoor nog beter te bereiken. Wij zijn zo enthousiast dat we de teksten ook voor onze website vergunningcheck.nl hebben gebruikt. Leanne Arts kunnen we voor het opstellen van uw bedrijfsteksten dan ook van harte aanbevelen!"

- Mr. Q.W.J. (Krijn) de Ruijter, eigenaar AROM

"Toen ik moeite had om een pakkende tekst te schrijven heb ik Leanne Arts ingeschakeld. Leanne is in staat om uit de stroom aan informatie die ik haar had gemaild, de essentie te halen en dit om te vormen tot een pakkende professionele tekst met een vleugje humor. Zonder dat we elkaar hadden gesproken, heeft zij een tekst gemaakt die ook aansluit op mijn persoonlijkheid. Ik was ook aangenaam verrast door het steengoede resultaat dat Leanne neerzette in zo’n korte tijd; een toegankelijke en voor iedereen te begrijpen tekst, die precies weergaf wat ik bedoelde."

- Irene Vestjens, Stimulans Counselling

"Leanne weet altijd de juiste snaar te raken. Haar teksten zijn gevat en spitsvondig. Zij weet haar eigen draai aan een tekst te geven en zorgt voor extra attentiewaarde die ervoor zorgt dat de lezer bij de kladden wordt gepakt. Leanne past bij ons bureau omdat zij toegevoegde waarde kan bieden aan een opdracht en het eindresultaat daardoor weet te versterken."

- Wouter Aarts, Happy Cactus

"Leanne begon voor ons in 2012 met het schrijven van nieuwsbrieven voor de Vierdaagsefeesten. Vrijwel direct begreep Leanne wat voor een soort schrijfstijl bij onze organisatie en manier van communiceren past. Daarom kreeg ze al snel meer opdrachten, zoals het schrijven van persberichten, speeches en informatiedocumenten. Leanne werkt doelgericht, snel, is erg prettig in de samenwerking en komt haar afspraken altijd na. Ik ben zeer tevreden over de teksten die Leanne ons aanlevert. Ze heeft verschillende goede schrijfkwaliteiten en daarom zou ik haar ook zeker vragen voor andere projecten. Wat mij betreft mag de samenwerking nog wel even voortduren."

- Madelon Kersten, Vierdaagsefeesten Nijmegen

"Leanne weet hoe je teksten luchtig en leesbaar houdt. Door te werken met kwinkslagen in de tekst weet ze de interesse van de doelgroep te wekken. Leanne schrijft voornamelijk voor ons ledenmagazine Dichterbij dat elk kwartaal uitkomt."

- Rian van Eersel-Rutten, Rabobank Peelland Zuid

"We zijn behoorlijk onder de indruk en enthousiast over de teksten die Leanne voor ons geschreven heeft. Indrukwekkend hoe ze in zo’n korte tijd onze producten en ons bedrijf heeft weten te pakken in een tekst. Leanne heeft ons positief verrast."

- Pim Kemps, Invisua Lighting

"Leanne heeft ons concept naar een hoger level weten te tillen door ons verhaal verstaanbaar, duidelijk en visueel te schrijven. Ze neemt de tijd om samen tot het beste resultaat te komen en dat is zeker gelukt. Deze samenwerking en haar schrijfkunst is een aanwinst voor ons concept!"

- Jaimy van Rheden, Restaurant EMMA Eindhoven

"Leanne FANTASTISCH kan je wel zoenen super je schrijft hoe ik het bedoel!! Enorm dank. Ga het straks meteen toepassen op de websites. Ik ga zo dadelijk op vleugels naar huis! "

- Boukje Cranenbroek

"Ik ben je grootste fan en wilde altijd een bedrijf starten zodat jij mijn teksten kon schrijven."

- Nadine Sterrenburg, Blownaway