Portfolio1

Boek Movico | Tour de France

‘Movico, de Tour op boterhammen met pindakaas’ geeft een andere kijk op ’s werelds grootste jaarlijks terugkerende sportevenement, dat zich dagelijks verplaatst. Het is een reflectie van 20 jaar kameraadschap, ontstaan door samen zwoegen, samen lachen, samen vloeken en samen keihard knallen. Van start naar start, van finish naar finish, etappe na etappe. Met in Deurne het enige echte defilé. Movico is trots om hier al jaren deel van uit te mogen maken.

Bekijk
Portfolio1

Krachtig bedrijfsverhaal

Wat gebeurt er als twee vooruitstrevende ondernemers elkaar precies op het juiste moment, op de juiste plek tegenkomen? De één grondlegger van het beroemde Pinkie Patisserie en de ander eigenaar van een succesvol cateringbedrijf. Je weet van tevoren niet wat er uit gaat komen. Je weet alleen dat het spannend, culinair en vernieuwend gaat zijn…

Bekijk
Portfolio1

Wervingsbrochure Helmond Centrum

Je hoeft geen volbloed city explorer te zijn om Helmond in één adem te kunnen noemen met #goodlife #shoppingtime #nicefood #lovelypeople en #nooitmeernaarhuis. Met een verrassende binnenstad en negentigduizend inwoners schoon aan de haak valt er altijd iets te beleven.

Bekijk
Portfolio1

Onderscheidende vacatureteksten

Wanted: awesome junior / medior ontwikkelaar 

Ben jij jong, is automatiseren je leven, beschik je naast technische vaardigheden ook over analytisch inzicht, en was jij vroeger degene die opperde “Laten we de koffieautomaat hacken!” terwijl iedereen wilde voetballen? Dan hebben we iets interessants voor je: jij gaat software ontwikkelen voor het notariaat.

Bekijk
Portfolio1

Website Ingrid Blom

Op zoek naar een professional organizer of vastgoedstylist? Mijn naam is Ingrid Blom, en ik ben op z’n zachtst gezegd nogal gedreven als het gaat om de inrichting en organisatie van woningen, bedrijven, scholen en zorginstellingen.

Bekijk

Portfolio1

Boek Brandweer Nederland

Mijn eerste boek. Ik had nooit gedacht dat het over de brandweer zou gaan, maar het is toch echt zo. De Brandweer aan de Kook is een kookboek met verhalen voor en door de brandweer. Het resultaat na een zomer vol interviews op kazernes door het hele land.

Oplage: 28.790. Met eeuwige dank aan Itch Creative Studio en Brandweer Nederland. Hierbij een voorproefje met drie hoofdstukken…

Bekijk